Aegean Beauty Vegan Sage Solid, Σαμπουάν χειροποίητο με 100% βιολογικό φασκόμηλο Σύρου, 25gr

5,80 

Στερεό σαμπουάν με φασκόμηλο, δενδρολίβανο και τσουκνίδα για όλους τους τύπους μαλλιών

Ιδανικό για συχνή χρήση, το στερεό σαμπουάν Vegan Sage προσφέρει πλούσιο αφρό και φρεσκάδα συνδυάζοντας τις φυσικές ιδιότητες και τα θρεπτικά συστατικά του συνδυασμού βιολογικών βοτάνων που περιέχει από επιλεγμένες οργανικές καλλιέργειες στη Σύρο. To φασκόμηλο, το δενδρολίβανο και η τσουκνίδα δίνουν τις ευεργετικές ιδιότητές τους για να καθαρίσουν απαλά τα μαλλιά αφαιρώντας ρύπους και σμήγμα. Η συνταγή μας ολοκληρώνεται με οργανικό ελαιόλαδο, πλούσιο σε βιταμίνη Ε, υδρολυμένες πρωτεΐνες σιταριού για γυαλάδα και θρέψη και jojoba για ενυδάτωση και ελαστικότητα.

Προϊόν vegan, χειροποίητο και βιοδιασπώμενο για zero waste τρόπο ζωής, το Vegan Sage διαρκεί για πολλά λουσίματα, καθαρίζει ήπια και εξαιρετικά τα μαλλιά χωρίς να τα επιβαρύνει με χημικά επιπρόσθετα. Ξεβγάζεται εύκολα, δεν περιέχει πλαστικά και η σύνθεσή του είναι χωρίς paraben, σιλικόνες και τεχνητές χρωστικές. Προϊόν φιλικό στο περιβάλλον. Δεν δοκιμάζεται σε ζώα. Για εξωτερική χρήση μόνο. Αποφύγετε την επαφή με τα μάτια. Μακριά από παιδιά.

Barcode:

Προτεινόμενη Λιανική Τιμή: €7,90

Σε απόθεμα

Εταιρία:AEGEAN BEAUTY

Περιγραφή

Συστατικά: SODIUM COCOYL ISETHIONATE, SODIUM C14-16 OLEFIN SULFONATE, CETEARYL ALCOHOL, AQUA (WATER), POLYQUATERNIUM-10, THEOBROMA CACAO (COCOA) SEED BUTTER, BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) BUTTER, LAVANDULA ANGUSTIFOLIA (LAVENDER) OIL, URTICA DIOICA (NETTLE) LEAF POWDER, OLEA EUROPAEA (OLIVE) FRUIT OIL, RICINUS COMMUNIS (CASTOR) SEED OIL, SIMMONDSIA CHINENSIS (JOJOBA) SEED OIL, ROSMARINUS OFFICINALIS (ROSEMARY) LEAF OIL, LINALOOL, HYDROLYZED WHEAT PROTEIN, TOCOPHERYL ACETATE, SALVIA OFFICINALIS (SAGE) OIL, POLYQUATERNIUM-39, LIMONENE, SODIUM ACETATE, SODIUM CHLORIDE, SODIUM BENZOATE, ISOPROPYL ALCOHOL, ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE, POTASSIUM SORBATE, PHENOXYETHANOL.

Λεπτομέρειες Προϊόντος: Προϊόν vegan, χειροποίητο και βιοδιασπώμενο για zero waste τρόπο ζωής, το Vegan Sage διαρκεί για πολλά λουσίματα, καθαρίζει ήπια και εξαιρετικά τα μαλλιά χωρίς να τα επιβαρύνει με χημικά επιπρόσθετα. Ξεβγάζεται εύκολα, δεν περιέχει πλαστικά και η σύνθεσή του είναι χωρίς paraben, σιλικόνες και τεχνητές χρωστικές. Προϊόν φιλικό στο περιβάλλον. Δεν δοκιμάζεται σε ζώα. Για εξωτερική χρήση μόνο. Αποφύγετε την επαφή με τα μάτια. Μακριά από παιδιά.

Οδηγίες Χρήσης: Σε βρεγμένα μαλλιά, τρίβετε το στερεό σαμπουάν σε βρεγμένα χέρια μέχρι να δημιουργηθεί αφρός. Έπειτα κάνετε μασάζ σε τριχωτό και μήκη, όπως ακριβώς με ένα συμβατικό σαμπουάν.

Εναλλακτικά, μπορείτε να περάσετε απευθείας το στερεό σαμπουάν στα βρεγμένα μαλλιά, ξεκινώντας από την κορυφή προς τις άκρες. Ξεβγάζετε και επαναλάβετε. Αμέσως μετά, συνεχίζετε κανονικά στη χρήση του conditioner.

Έως την επόμενη φορά…

Τοποθέτησε το στερεό σαμπουάν πάνω σε μια κλασική βάση για σαπούνια, κατά προτίμηση με τρυπούλες, ώστε η μπάρα να στεγνώνει και να μη βρέχεται συνεχώς.

Επιπλέον πληροφορίες

Βάρος 50 g

Εταιρία

AEGEAN BEAUTY

the BEAUTY of the AEGEAN

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχουν ακόμα κριτικές

Κάνετε την πρώτη αξιολόγηση για το προϊόν: “Aegean Beauty Vegan Sage Solid, Σαμπουάν χειροποίητο με 100% βιολογικό φασκόμηλο Σύρου, 25gr”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *