Aegean Beauty Vegan DS Prebiotics & Aloe Solid, Σαμπουάν χειροποίητο με 100% βιολογική αλόη Σύρου, 25gr

5,80 

Στερεό σαμπουάν με πρεβιοτικά και 100% βιολογική αλόη από τη Σύρο για την αντιμετώπιση της ξηροδερμίας και της πιτυρίδας

Αποτελεσματικό ενάντια στην πιτυρίδα, χάρη στη σύνθεση του από δραστικά συστατικά όπως τα πρεβιοτικά, το στερεό σαμπουάν Vegan DS Prebiotics & Aloe καθαρίζει αποτελεσματικά τα μαλλιά αντιμετωπίζοντας την ξηροδερμία. Διατηρεί τα μαλλιά και το τριχωτό καθαρά και ενυδατωμένα, ενώ το δαφνέλαιο που περιέχει δρα ως ενισχυτικό των μαλλιών.

Πιστοποιημένο προϊόν vegan, χειροποίητο, μιας και κόβεται και περιτυλίγεται σε ειδική περγαμηνή και συσκευάζεται χειρωνακτικά, αλλά και βιοδιασπώμενο για zero waste τρόπο ζωής, το Vegan Prebiotics & Aloe body butter διαρκεί για πολλές χρήσεις καθώς είναι σε συμπυκνωμένη στερεή μορφή. Είναι φιλικό στο περιβάλλον επειδή δεν περιέχει πλαστικά και η σύνθεσή του είναι χωρίς paraben, σιλικόνες και τεχνητές χρωστικές. Δεν δοκιμάζεται σε ζώα.

Barcode:

Προτεινόμενη Λιανική Τιμή: €7,90

Σε απόθεμα

Εταιρία:AEGEAN BEAUTY

Περιγραφή

Συστατικά: SODIUM COCOYL ISETHIONATE, SODIUM C14-16 OLEFIN SULFONATE, CETEARYL ALCOHOL, AQUA (WATER), OLEA EUROPAEA (OLIVE) FRUIT OIL, THEOBROMA CACAO (COCOA) SEED BUTTER, BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) BUTTER, ALPHA-GLUCAN OLIGOSACCHARIDE, CEDRUS DEODARA WOOD OIL, MELALEUCA ALTERNIFOLIA (TEA TREE) LEAF OIL, LAVANDULA OIL/ EXTRACT, SIMMONDSIA CHINENSIS (JOJOBA) SEED OIL, LAURUS NOBILIS FRUIT OIL, ZINGIBER OFFICINALE (GINGER) ROOT OIL, COCAMIDOPROPYL BETAINE, HYDROLYZED WHEAT PROTEIN, RICINUS COMMUNIS (CASTOR) SEED OIL, LINALOOL, POLYQUATERNIUM- 39, LIMONENE, ALPHA-TERPINENE, SODIUM CHLORIDE, LINALYL ACETATE, PINENE, TERPINEOL, TERPINOLENE, SODIUM BENZOATE, CITRUS BERGAMIA PEEL OIL EXPRESSED, ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE, POTASSIUM SORBATE, PHENOXYETHANOL, CI 77007.

Λεπτομέρειες Προϊόντος: Πιστοποιημένο προϊόν vegan, χειροποίητο, μιας και κόβεται και συσκευάζεται χειρωνακτικά, αλλά και βιοδιασπώμενο για zero waste τρόπο ζωής, το στερεό σαμπουάν Vegan DS Prebiotics & Aloe διαρκεί για πολλές χρήσεις καθώς είναι σε συμπυκνωμένη στερεή μορφή. Είναι φιλικό στο περιβάλλον επειδή δεν περιέχει πλαστικά και η σύνθεσή του είναι χωρίς paraben, σιλικόνες και τεχνητές χρωστικές. Δεν δοκιμάζεται σε ζώα. Για εξωτερική χρήση μόνο. Αποφύγετε την επαφή με τα μάτια. Φυλάσσεται μακριά από παιδιά.

Οδηγίες Χρήσης: Βρέξτε καλά το στερεό σαμπουάν και εφαρμόστε απευθείας σε βρεγμένα μαλλιά, από τη ρίζα έως τις άκρες.

Αφήστε να δράσει για 2-3 λεπτά και ξεβγάλετε με άφθονο νερό.

Μετά από κάθε χρήση, αφήστε το προϊόν να στεγνώσει, πριν το αποθηκεύσετε.

Επιπλέον πληροφορίες

Βάρος 50 g

Εταιρία

AEGEAN BEAUTY

the BEAUTY of the AEGEAN

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχουν ακόμα κριτικές

Κάνετε την πρώτη αξιολόγηση για το προϊόν: “Aegean Beauty Vegan DS Prebiotics & Aloe Solid, Σαμπουάν χειροποίητο με 100% βιολογική αλόη Σύρου, 25gr”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *